Kód: 443/100 443/500 Zvolte variantu

Mandlová moučka

289 Kč 169 Kč od 169 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta:

Mandlová moučka

 

Kategorie: Ořechy

Bílá mandlová mouka se vyrábí rozemletím loupaných (blanšírovaných) mandlí na velmi jemný prášek, který se podobá svou konzistencí klasickým moukám.

Mandlová mouka je bezlepkovou alternativou k běžným obilným moukám.

Díky svým nutričním vlastnostem se skvěle hodí i pro low carb dietu. Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů, cukroví, krémů a dezertů. Můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko, domácí marcipán nebo oblíbené makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze částečně nahradit běžnou mouku. 

Země původu: USA

Vyrobeno: Španělsko

Minimální trvanlivost: cca 11 měsíců (vždy uvedeno na obalu)

Skladování: při teplotě do 17°C a max. vlhkost 70%

 



Průměrné výživové údaje

na 100 g

Energetická hodnota

2642 kJ (631 kcal)

Tuky

52 g

z toho nasycené mastné kyseliny

4 g

Sacharidy

19,2 g

z toho cukry

4,8 g

Vláknina

10 g

Bílkoviny

18,3 g

Sůl

<0,025 g