Hodnocení obchodu

5,0 92 hodnocení
5
92x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Míla Z. | 15.1.2022
Co bych tak ještě mohla napsat, abych neopakovala hodnocení ostatních? Snad jen to, že mám strach, aby si moje rodina nevypěstovala závislost na vašich výborných bonbónech a tyčinkách. Ale i kdyby, utěšuji se tím, že při vašem rychlém jednání nebudeme mít nikdy nedostatek. Děkuji a přeji jen hodně spokojených zákazníků.
ZS Avatar autora zdenka sedláčková | 11.1.2022
Výborné mlsání,rychlé doručení,příjemné jednání.100% spokojenost.
Avatar autora | 30.12.2021
+ Rychlost dodání

J Avatar autora Jarka | 22.12.2021
Výborné výrobky, chutné a zdravé???? Skvělé a rychlé jednání, 100% doporučuji a moc děkuji.
JZ Avatar autora Jana Zelená | 21.12.2021
Rychlé dodání do 2 dnů od objednání, vše v pořádku. Dobře zabalené, chutná výborně. Vřele doporučuji.
M Avatar autora Míla K. | 20.12.2021
Paráda. dodání obratem. Balíček mám jako dárek, chuť bude tedy hodnotit až kamarádka.
Avatar autora | 19.12.2021
+ rychlost, kvalita

Neznám
MN Avatar autora Michal Novák | 17.12.2021
Nejvyšší možná míra spokojenosti, takhle kdyby v ČR fungovalo a chutnalo všechno, to bychom se měli :o)
R Avatar autora Renáta | 16.12.2021
Super rychlé dodání. Bonbony mám jako dárek, takže chuť neohodnotím :) Každopádně doporučuji!
R Avatar autora Renata | 14.12.2021
Nejlepší bonbony z datlí, holky příjemné, vše rychlé, osobní odběr na jedničku. Moc děkuji a příště se zase těšíme!
Avatar autora | 6.12.2021
Všechno proběhlo OK. Přidali vzorek, tak mohu říct, že mi chutnalo. Bylo to pro vnoučata na Mikuláše. Odezvu ještě nemám
Avatar autora | 4.12.2021
Jsem naprosto spokojená, objednávám již po několikáté a vždy super. Rychlá a milá komunikace, rychlé vyřízení objednávky. A produkty? Super!!!
PH Avatar autora Petra Hesová | 3.12.2021
Rychlé dodání, všem tyhle holky jenom doporučuji. Jejich datlove pokušení je fakt závislost.
MJ Avatar autora Mahulena Jarkovská | 3.12.2021
Moc děkuji za velmi ochotné, vstřícné a rychlé jednání.
M Avatar autora Monika | 2.12.2021
Vynikající, dodání rychlostí blesku a super komunikace.
BB Avatar autora Blanka Bendová | 30.11.2021
Výborné dobroty, rychle vyřízení objednávky, vstřícnost, lidskost a veliká ochota!!! Za mne na 200% doporučuji!!! Děkuji????
MM Avatar autora Michaela Mrkvicová | 30.11.2021
Naprostá spokojenost. Datlové pokušení je úžasné, výborné dobroty. Milá komunikace k tomu. Doporučuji všem.
Avatar autora | 30.11.2021
Datlové bonbony jsem objednávala již podruhé, protože měly v celé rodině velký úspěch. Je to varianta dobrého a zdravého mlsání. Navíc vhodné i pro malé děti. Objednávka byla vyřízena velmi rychle a zboží jsem měla doma za pár dní. Jsem velmi spokojena. Navíc mi přibalili i malý dáreček.
J Avatar autora Jana Č. | 25.11.2021
Dobrý den, poprvé jsem ochutnala Vaše bonbóny na trzích ve Žďáru nad Sázavou, kdy nás s manželem oslovila milá paní, jestli nechceme ochutnat datlové bonbóny. Mohu říct, že mě jejich chuť uchvátila!!!! Koupila jsem si tehdy 2 balíčky a schovala si jeden prázdný papírový sáček jakože na památku... Po delší době jsem si na bonbóny vzpomněla, ale nevěděla jsem, kde bych je mohla sehnat, jelikož Žďár je od nás docela daleko. Pohledala jsem sáček, na kterém byl naštěstí odkaz na webové stránky... objednala jsem si hned větší množství bonbónů i pro kolegyňky z práce, kterým jsem bonbóny vychválila do nebe. Dnes mi balíček v pořádku dorazil do zásilkovny. Jsem nesmírně šťastná, protože se trošku toulal, ale nakonec vše dobře dopadlo. I přes drobné cestovní komplikace chci moc pochválit paní Lucii, která se mnou skvěle komunikovala. Za mě jsou nejlepší kávové bonbóny, ale kluci jsou nadšení i z chilli nebo manga. Myslím že úplně všechny příchutě jsou výborné. Objednala jsem si víc příchutí a chutnaly mi všechny. Ještě jednou chci poděkovat za super přístup, rychlé zaslání a neskutečně dobré mlsání!!!!! DĚKUJI!!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.11.2021
Mockrát děkujeme za skvělou recenzi!!! Budeme se těšit na váš další nákup, pokud možno bez komplikací s dopravcem. :-) Jsme moc rády, že mlsáte s námi :-)
Avatar autora | 15.11.2021
Zkušenosti s obchodem jsou skvělé. Nepříjemné pro mne bylo čekat doma na zásilku a pak zjistit, že ji mám někde v parcelshopu k vyzvednutí. - Nicméně zásilku jsem si vyzvedla a byla v pořádku
Nahoru
93 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení